Nyårsafton..

.. och jag är inte alls peppad. Segar mig fortfarande framför datorn med filmer och serier så det stänker om det. Ska dock ta en lite paus för att gå och göra mig i ordning.
Min nyårsafton kommer väl vara okej. Vi ska vara hemma med våra grannar och två familjer till. Äta god mat, skjuta raketer, dricka champagne och ja.. Vänta in det nya året helt enkelt? 2012, let's make it better than 2011. (Och hoppas att inte jorden går under..!) <-- HAHA HUMOR! Nej, men seriöst nu då..

VILL BARA ÖNSKA ER ALLA EN JÄTTEBRA OCH TREVLIG KVÄLL/NATT.
Vad gör ni på nyårsafton? Har ni några traditioner som ni alltid gör? VAD GÖR NI IKVÄLL?

Vi hörs igen 2012!
/ ellen



HAPPY NEW YEAR!!!




Tidsinställt!

/ ellen

Himla bra med mobilblogg

Ligger just nu och kollar på OC i Matildas säng. Om ungefär 20 minuter ska vi ta och lägga oss. Träning vid 10 i morgon, så sömn behövs ju såklart haha! Vi har under kvällen kollat på två filmer och käkat godis. Gjorde dock ett litet avbrott för varma mackor. Vi återgick sedan till Matildas rum för att kolla på OC. Och där är vi nu, hihi! Nej, nu ska vi kolla vidare på OC innan vi ska sova. Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina människor


A walk to remember

Har i stort sätt kollat på film hela lovet. Bara legat under mitt varma täcke och kollat på film efter film. Har sett den bästa genom tiderna, vilket är "A Walk To Remember". Så fruktansvärt otroligt bra! Himla vacker är den också.. ÅÅÅH! Om ni inte har sett den så har ni verkligen missat något!!!

Jag drar mig snart ner mot Sundahallen för att gymma. Sen hem och käka och sedan vidare till Matilda för att sova där i natt! Filmkväll och mys ska det bli. Super!

Ha en fortsatt trevlig dag gott folk och se till att inte blåsa iväg i detta oväder.....

/ ellen


Maaaaaat


How to lose a guy in ten days


Under de senaste dagarna har jag nördat framför olika mysiga filmer, hihi. Tänkte rekommendera en av dem för er nu. Den heter How to lose a guy in ten days. På tre dagar har jag redan sett den 2-3 gånger, så bra är den! Promise. Den handlar om Andie som jobbar på en tidning som journalist och Ben (Benny) som jobbar med reklam. Andie lovar att skriva en artikel om hur man inte ska göra på dejter och mot killar för att behålla dem. För att lyckas förmedla detta lovar hon att ragga upp en kille och göra vad de flesta tjejer oftast gör för fel mot killen (Ben) utan att han vet något. Hon gör alla fel tjejer kan tänkas göra med killar men ändå vill han inte bli av med henne. Detta just för att han gått med på ett vad inom jobbet att lyckas få en tjej att bli kär i honom på 10 dagar och sedan ta med henne till en jobb fest och där bevisa att hon faktiskt är kär i honom. Om hon är kär i honom får han en slags belöning inom arbetet, att få göra reklam om diamanter. Men om inte, får han jobba kvar på det reklam område han redan gör.
- Är allt tillåtet i krig och kärlek?
- Ja.

Sjukt bra film, jag skulle kunna se den hur många gånger som helst! Att Ben är så adböezautfsgld snygg i filmen gör den bara ännu bättre! Filmen har verkligen allt, humor, romantik, tårar, snygga karaktärer osv osv.. Kanske inte den bästa beskrivningen man kan tänkas få men det är allt jag hinner med att berätta nu, för nu drar jag strax iväg till bollhallens för dagens andra träningspass!

/ julia

En evighet


Känns som om det var evigheter sedan jag gjorde ett inlägg, dock var det ju det hehe..
Har haft full rulle hela veckan, först var det ju jul och allt, sen på juldagen tränade jag, tittade på massa filmer osv.. Helt enkelt har jag inte prioriterat bloggen. På annandag jul åkte familjen till farmor för att fira jul där. Sist men inte minst så igår var jag inne i stan och kollade in rean med min kusin, moster och filip. Hittade ett par jeans som jag lämnade tillbaka, men sedan när vi kom hem drog jag och min goa kusin istället ner till torget. Där hittade jag ett par G-star jeans, tyvärr inte på rean.. Så nu är jag 1299 riksdaler fattigare, hehe.. Men det är det värt! Ny har jag nyss proppat i en rejäl portion med blodpudding, stekt potatis och lingonsylt såhär efter morgonpasset! Träning stod på schemat vid 10.00 så det var tidig uppgång! Somnade "sent" igår vilket resulterar att jag är mega trött, så nu ska jag sätta på någon film!

so long
/ julia

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.





Om det hade varit om några år när jag gått ur skolan osv så tror jag att jag skulle gett mig ut på en enorm resa med någon kompis eller släkting. En oplanerad världsresa där vi besöker olika platser. En lång resa under flera månaders tid! Upptäcka nya platser, lära känna nytt folk, göra galenskaper osv.. Bara leva livet och inte behöva tänka på skola och en massa planering här hemma.. Under resan hade jag velat testa på massa galenskaper som jag inte skulle gjort annars, t.ex:
hoppa bungygump, simma bland delfiner, dyka med dykartuber, flyga luftballong, åka helikopter, hoppa fallskärm, bestiga höga berg och en hel del andra tuffa saker!
Ännu en sak jag skulle vilja göra är att flyga till månen, än så länge är ju det bara en dröm, men det är något jag skulle tycka vara ascoolt. Tänk att få sväva på månen och flyga bland stjärnorna och bara se ner på jorden som en liten ärta.

/ julia

Lika som bär?


Jag och min kära lillasyster på bild.
Många säger att vi är grymt lika, dock kan jag inte hålla med om det..
Dessutom har jag fått höra att vi ser ut som tvillingar, kan inte riktigt hålla med om det heller..
Men vad tycker ni läsare, är vi lika?

jag älskar dig lillasyster

/ julia


Julkläder


Tog bilden igår med datorn precis innan jag skulle sova, därför så dålig kvalité på bilden!!

tidsinställt
/ julia

Soul Surfer

Hej! Jag vill bara tipsa er läsare om en jättebra film.

Soul Surfer handlar om en 13-årig surfare som en dag förlorar sin vänstra arm till en haj. Istället för att ge upp surfingen, som är Bethany Hamiltons passion, bestämmer hon sig för att fortsätta bygga upp sin karriär som proffs-surfare.
Filmen är alltså baserad på en verklig historia och bygger på Bethany Hamiltons självbiografi som utkom år 2004 och filmen utkom år 2010.

Jag tyckte filmen var superbra och jag ser den gärna igen. Jag tycker att både hajar och surfing är jäkligt coolt, så det var nog mycket därför jag fastnade för filmen. Här kommer trailern och lite bilder för er som är sugna:






Till vänster är Bethany Hamilton på riktigt och till höger är AnnaSophia Robb, som spelar Bethany i filmen.

/ ellen

Eh, ja..


Hahahaha, ååååååååååh vad vi satt och skrattade åt den här igår haha.. Efteråt fortsatte vi hela kvällen med att flika in med någon hejaramsa då och då. Haha så dåliga är vi..

tidsinställt
/ julia

Julafton 2011


Hahahahhahaha åh vad fula vi är.. Ändå är det här nog den vackraste bilden vi har på oss två tillsammans
Ni kan ju bara ignorera min must mustage, haha!
Vi är nog världens mest onormala familj, men vad gör det?????? Julen i år var i alla fall toppenknoppen bra, asbra helt enkelt! 4/5 toasters, kanon kul!
Vi satt och skrattade åt massa youtube klipp hela gänget och sedan härmade dem, haha åååååååh. Allt var superbra och jättemysigt! Inga fler detaljer nämns i detta inlägg, hemligstämplat.

/ julia

Smygtitt julkläder del 2


God jul allihopa!
Säger som ellen, hoppas alla får en riktigt bra jul!

Nu ska jag börja fixa mig, gästerna kommer om en timme!

Återigen, god jul!
/ julia

Merry X-mas!


Bilder från we♥it.
God Jul gott folk! Hoppas ni får en underbar julafton med massvis med paket och god mat.
Jag med familj drar mig iväg till Partille om ett tag för att fira jul med min pappas sida av släkten och i morgon är det mammas sida. Nu ska jag iväg för att duscha, det tar ett tag att få detta håret torrt måste jag säga..
I alla fall. HA EN JÄTTEBRA DAG OCH HOPPAS ALLA FÅR EN FET JUL!!! (Och då menar jag inte maten..)

/ ellen

Nyklippt


Nyklippt, det ser säkert inte så mycket.. Men det var ändå upp mot 5-7 cm jag klippte.. Lite syns det väl ändå? Eller okej, jag erkänner.. På bilden syns det inte ett smack, det var värt ett försök..

tidsinställt
/ julia

2day's my lucky day


Lyssnar om och om igen just nu. Jag tycker personligen att han gör denna låten bättre än vad Demi Lovato gör!

Skrev nyss ett ganska långt inlägg, men jag tog bort allt. Det blev så himla rörigt + att jag blev arg för att min kamera inte vill överföra bilder till datorn.. Skulle visa den fina tröjan jag fick av Julia. Ååååh. Jag skrev i alla fall att jag hade hunnit med ganska mycket idag, faktiskt. Höjdpunkten idag var att jag träffade Arvid som jag inte har träffat på huuuuuuur länge som helst!

/ ellen

Stress, stress och åter stress


Shit pommes frites.. Full rulle var det ja..
Igår hade jag, mois och pellen minijulafton hemma hos ellen vilket resulterade att jag sov där.. Jag fick ett mobilskal, kopp ochen t-shirt wieee! Vi myste gärnet och vräkte i oss revbensspjäll, mohaha! Idag vaknade jag och ellen vid 11 och käkade frukost vid halv ett, hihi.. När jag kom hem var det full rulle, vi städade, pyntade, klädde granen, bakade, lagade mat osv osv.. Han även med att ge mig ut på en löprunda, kändes bra att få det gjort nu innan all julmat! När allt var fixat kom Arvid, Jocke och Marcus hit, mysigt! Vi bytte lite julklappar och så, nu ska jag vara lite fyndig med att hitta på rim och slå in julklappar! Samtidigt som jag lyssnar på musik och spelar wordfeud!!

God jul allihopa! / julia

Marcus gästbloggar



Chacha Bloggen!!
Första gången jag gästbloggar (bloggar över huvud taget) så vi får la se hur det går.
Ja, då sitter jag här nu med joakim och julia hemma hos julia och äter pepparkakor och dricker saft :3
Arvid va med oss i fem minuter sen var han tvungen att dra för att hinna med bussen och sedan ta tåget till ljungskile.
Jag och Jocke stanna kvar här, så nu sitter vi här och tjockar oss :3
Varför vi kom hit var för vi hade köpt julklappar till varandra och skulle nu ge dom till varandra.
Fick parfym av julia! Wihooo! :DDDDDDDDDD Och jag gav henne två böcker, som jag hoppas hon gillade...
Det var allt för nu, får la se ifall det blir ngt mer gästbloggande framöver.
Cya!!

// Marcus

23 D E C E M B E R


Bilder från we♥it.

23 December. Dagen före julafton. Ingen snö. Känns som att det är Oktober. Någon julkänsla? Svar NEJ. Inte än i alla fall. Men ikväll ska vi klä granen, så vi får hoppas att jag får lite julkänsla då! Fruktansvärt tråkigt utan snö på julafton i alla fall. Någon mer som håller med mig? De flesta verkar ju hata snö. Eller?..

Jaja, detta ska inte bli något depp-inlägg. Idag ska jag till torget med min kära broder för att handla in de två sista julklapparna såhär dagen innan jul. Bra Ellen, bra! Efter torget kommer nog Sandra hit och myser lite. Och ikväll åker jag och Albin till Kungälv och tränar. När vi kommer hem hoppas vi att skinkan står klar och dags för att äta. Längtar!!

/ ellen

you can't close your heart



Har haft en underbar kväll med Moa och Julia. Vi har haft "mini-julafton" och bytt julklappar med varandra. Jag fick en tröja av Julia och nagellack av Moa, lovar att jag ska visa er någon dag här efter. Vi har käkat god mat, öppnat juklappar, kollat på film och nördat wordfeud. Ha en fortsatt trevlig dag/natt gott folk, nu ska jag och Julia spela vidare och sen sova. Godnatt.

/ ellen

Smygtitt julkläder del 1



/ julia

ops..

Ni har säkert sett att jag skrivit fel på citatet från detta inlägget..
Innan stod det
"Det är insidan som gör att man stannar till, men insidan som gör att man stannar kvar."
Självklart ska det stå,
"Det är utsidan som gör att man stannar till, men insidan som gör att man stannar kvar."

- My bad!!

/ julia

10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Det var ett tag sen nu, men jag kör på igen!

Två saker jag inte skulle klara mig utan är min mobil och mina hörlurar, haha.



/ ellen

svar på kommentar


Svar: Haha, självklart kan jag göra det! Det är inte så svårt. Gå bara in på google och sök på "before I die tumblr" så kommer det upp. Det var det som jag sökte på i alla fall. Sen har jag kollat på we♥it, om du/ni är medlem där så finns det ännu mer bilder. Har sparat jättemånga och några kommer här:



Åh, jag har så många mer bilder! Detta är bara ett fåtal av alla de jag har. Älskar detta, är helt besatt. Typ..
Skulle kunna lägga in delar med olika bilder, ifall ni vill se mer? :) Annars är det ju bara att söka på google som jag sa först. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

/ ellen

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.


Chad Michael Murray

Alexander Pettyfer

Ashton Kutcher

Enrique Iglesias (suddig men snygg)

Taylor Lautner

Ryan Cooper (www.suddigbild.se)

Än så länge har jag inte riktigt upptäckt en speciell sorts killar jag faller för. När jag var mindre föll jag oftast för fel sorts killar, haha.. Jag tyckte de var underbara då men har upptäckt nya sidor hos dem under senare dagar. Jag har hittat ett citat som jag tycker är väldigt bra, och det stämmer väldigt bra in på mig.
"Det är utsidan som gör att man stannar till, men insidan som gör att man stannar kvar."
- True words!!!
Man kan inte undankomma att vi människor inte går på utseendet. För det är det första man gör. Troligtvis hade du inte tagit kontakt med den där snygga killen/tjejen om du inte hade tyckt han/hon var snygg. Det är därför det är så bra att vi människor har så olika smak. Tänk om alla tjejer hade varit kära i samma kille och tvärtom, kaos..
Jag gillar olika typer av killar, men framförallt ska de ha en bra personlighet. Och få mig att känna mig speciell.. Det är inget annat än människa hellre vill, än att få känna sig speciell. Utseendet på killar spelar ingen roll, jag faller för blonda, brunetter, lockigt hår, platt hår osv.. Kanske inte jättelångt hår, men ah.. Dessutom faller jag lätt för muskulösa killar, hehe.. Som många andra, rawr.. Haha, svårt att förklara egentligen, för det finns ingen vettig förklaring..
Men på bilderna ovan kan ni se några bilder på killar som jag tycker är snygga, gaaah ögongodis..

/ julia

Jullov, wiiiiiie!!

Söt kille..

/ julia


Två timmar & sex minuter


Sen har vi jullov, wihoooooooo!!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Oj, det här var svårt..
Det finns en massa saker jag skulle vilja ha.. En av sakerna är ju självklart jullov, lycklig som jag är får jag ju det imorgon.. Dessutom vill jag ha snö, massor av snö nu till jul!! Men jag säger jul då alltså, för när det är jul så ska det vara både jullov och snö, hehe.. På bilden ovan ser ni hur mycket "snö" vi hade för sisådär 2 veckor sedan, men den är ju puts väck..

tidsinställt åt alla kvällsmänniskor
/ julia

Tisdag 20 december


Hallå i stugan!
Idag efter skolan stack jag ner till torget för att försöka få tag på de sista julklapparna. Tro det eller ej men jag lyckades!! Nu är alla julklappar handlade och det känns verkligen hur bra som helst!
Nu saknas dock både snö och julkläder, haha.. Förresten, beställde ett plagg från bubbleroom igår som jag tänkte ha på julafton. Dock måste jag få tag på lite accesoarer till "det".. Jag visar det när jag fått hem det! Kan inte riktigt fatta att det bara är 4 dagar kvar till julafton..
Nåja, efter jag handlat julklappar bar det hemåt för att byta om för årets sista gemensamma fysträning! Nu får vi fortsätta det här året med egen fys. Som tur är har vi en massa extra handbollspass inlagda under jullovet, wieee!!
Nu ska jag strax sova, fixar ett tidsinställt inlägg åt alla kvällspigga!

Godnatt /julia

before I die

.. I'm going to

Detta är bara EN av alla de bilder jag sparat på "before I die". Älskar det! Har kollat på bilder i flera dagar. Många saker jag ska göra innan jag dör!! ;-)

I morgon är det ÄNTLIGEN avslutning. Vi börjar halv 9 och slutar 10, sweet! När jag kommer hem blir det pepparkaks-bak med mormor och sen ska jag vara med Sandra. 4 dagar kvar nu, tagga!

/ ellen

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.


Många tror jag redan vet vad mitt stora mål är, dock vet jag inte hur många som tar det lika seriöst som jag gör. Min stora passion är just handbollen och det är den jag vill leva på när jag blir äldre. Jag skulle gärna jobba som proffs under en lång tid och under tiden klara mig på att bara jobba som handbollsproffs. Efter min "karriär" skulle jag kunna tänka mig att jobba med något jag verkligen trivs med, något roligt! Exakt vad vet jag inte riktigt än. Alltså är min största dröm att bli handbollsproffs. Jag får vid flera tillfällen höra "men hur kan du tro något sånt" "äsch, skit i det, satsa på ett normalt liv" osv osv..
Aldrig i livet säger jag, jag tänker fortsätta kämpa tills jag så inte kan stå på mina egna ben längre!
Handboll är mitt liv, min livsglädje.
Jag tänker aldrig sluta kämpa!

/ julia

Home sweet home


Jag & ellen i somras.

Ingen bloggning idag, I know..
Hade i alla fall turnering idag i skolan där man fick välja mellan pingis och tennis. Jag och Katy skulle spela och kom faktiskt till kvartsfinal, hehe! Kan försöka fjäska lite med ellen och se om hon kan lägga upp lite bilder..
Idag efter skolan åkte jag hem till ellen och myste. Hade inte varit hemma hos henne på åratal så det kändes hur bra som helst att vara där igen. Det är alltid så mysigt och fint hemma hos henne, jag älskar att vara där. I somras bodde jag i stort sett där när vi båda var hemma. Jag känner mig så bekväm där, jag känner mig helt enkelt hemma. Som mitt andra hem! Efter ett tag drog jag och ellen till torp med hennes mami och papi för att handla julklappar, jag hittade dock bara en.. Så har en del kvar, suck.. :(
Torp besöket slutade med att jag och ellen gick och köpte naturgodis på coop som vi åt upp och miljövänliga chips till filmen i skolan imorgon, smaskens!

/ julia

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Min favorit årstid är helt klart sommaren!
Sommarlov, handboll, sola, bada, chilla, umgås, värme, solsken osv osv.. Jag kan rabbla upp egentligen hur mycket som helst. Jag kan inte se något negativt med sommaren! Eller jo, kanske svensk sommar då & då, när det bara regnar och är eländigt. Dessutom blir jag lätt hängig på hösten/vintern då allting är så mörkt runt omkring, solskenet får mig på bra humör! Bara ordet av sommar får mig att längta tills nästa sommarlov! Varje sommarlov bestämmer man en massa saker man ska göra med sina kompisar, men konstigt nog brukar man knappt hinna med hälften, haha.. Inget sommarlov är likt det andra helt enkelt!

/ julia

SM steg tre b-flickor





Känns tungt att behöva säga det men här tog äventyret slut för i år.
Efter vinst i första matchen i morse hade vi fortfarande chansen att ta oss till steg 4, om vi vann eller spelade lika nästa match skulle vi komma vidare och spela steg 4 i februari. Men så blev det icke, förlorade sista matchen med fyra bollar. Efter matchen skulle jag och mamma egentligen åkt till Torp för att köpa julklappar, men det orkade ingen av oss. Så det blir istället Torp imorgon med bästaste Ellen!
Tack för en grym tjejor, vi kämpade och gjorde vårt bästa. Den här gången räckte det tyvärr inte, men ändå kämpar vi!

/ julia

Surt?


Svar ja..
Förlust i första matchen med udda målet, surt sa räven..
Känner inte för att gå in på närmare detaljer om matchen så ni får klara er utan det helt enkelt!
Nu blir det tidig sänggång och att tagga taggtråd inför imorgon. Två tuffa matcher och en vilja att ta sig till steg 4..
Let's go! /julia

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Jag kunde helt enkelt inte välja EN person.. Så det fick bli två. Jag skulle gärna haft min lillasyster Clara och min pappa här just nu. Så de kunde kolla på SM idag, men så blir det icke. För Clara är med sitt lag och spelar new body cup. Jag hoppas det går bra för dem! Det känns alltid så bra när familjen är med och kollar, då kan man diskutera matcherna på ett helt annat sett efteråt tillsammans. Det är något vi i vår familj brukar göra i alla fall. Diskutera vad man gjort bra/dåligt och vad man ska tänka på tills nästa match. Jag har även en matchdagbok jag skriver anteckningar i om de olika matcherna. Kan riktigt se det framför mig hur jag sitter gammal och skrumpen i en gungstol och läser min gamla matchdagbok, hihi..

Lycka till idag Clara. Jag vet inte om du läser det här men om du gör det så ta åt dig. Jag vet att du kan, kör över motståndarna bara, tro på dig själv!

Jag älskar er.

/ julia

Dags för städning?


Hehe, ja.. Såhär ser oftast mitt rum ut efter en vecka, hihi :$
Dags för julstädning!

so long /julia

SM steg tre


Då var det återigen dags att snöra på sig skorna för att bege sig ut i krig. Ett krig som kommer innehålla både glädje, sorg, ilska, lycka, blod, tårar och skratt. Nu kör vi tjejer, inget ska komma i vår väg! Det här är vårt år, vi ska klara det här!
KOM IGEN NU FÖR FAN

/ julia

9 - Fem bilder från ett minne 2011.






Favoritbilder i repris. Alla är från samma galna kväll!
I morgon blir en grym dag, hörs då!

/ ellen

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. Handboll är mitt allt, jag tror knappast att jag skulle klara mig utan den.
Handbollen är som en bästavän som alltid finns där. Världens bästa vän.
2. Jag älskar min familj, vänner & släkt något enormt mycket.
3. Jag tvivlar ofta på mig själv.
4. Jag är lite smått efterbliven.
5. Jag älskar julen & allt som har med julen att göra.
6. Jag är laktosintollerant.
7. Jag älskar mat.
8. Ibland saknar jag mitt förra hem.
9. Jag älskar doften av killparfym.
10. Jag skrattar åt mina egna skämt.

Nu vet ni lite mer om mig, tjobre!
/ julia


25 dagar

Well well, jag börjar väl också med en sån där 25 dagars grej då.. Håll utkik!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

fy fan vad gött!


Pluggat matte inför matteprovet imorgon sedan några timmar tillbaka, äntligen klar! Pluggat enda sedan jag kom hem, nästan i alla fall..
Alla betyg är satta, och det är endast morgondagen kvar.. Sen är det bara "onödiga" lektioner kvar, hehe..
Äntligen börjar man känna doften av jullov!!
Dock har snön fortfarande inte kommit och detta börjar göra mig redigt orolig!!
Det går ju inte att fira jul utan snö liksom, det är ju samma sak som sommarlov utan sol?!?
Nu ska jag städa mitt rum och sedan gå och lägga mig skulle jag tro.. Är hur trött som helst och får verkligen inte bli sjuk, sm även denna helgen, goet!

so long
/ julia

nej, jag orkar inte idag

Hade gjort ett jättefint inlägg, men när jag kollade så var det himla fult. Åh, jag okrar inte mer nu. Först en lång dag i skolan och sen på gudstjänst 1h 15 min + julspel 1h. Segt, men ändå helt okej. Nu går jag och lägger mig gott folk. Godnatt

8 - Två saker jag längtar efter.

1. Tills det snöar och den lägger sig kvar!!!!!!!!
2. Julafton

Så himla bra, värd att lyssna på!!


Tråkigt inlägg, men jag orkar inte.. Godnatt.
/ ellen

Uppdatering

Tänkte bara snabbt uppdatera er om att vi blev gruppsegrare och därmed vidare till steg 4 i sm för a-flickor!! För jävla gött. Det här blir ett kort kanske även tråkigt inlägg, men ville bara hålla er uppdaterade!


7 - Någon jag saknar.

Jag saknar min farfar otroligt mycket. Han finns uppe i himlen och är med mig varje dag.
-
Var ju i Göteborg igår hos min moster och morbror. Hade tänkt blogga efter det, men jag var så trött så jag orkade inte, haha!
Idag har jag pluggat lite, varit i Sundahallen och kollat på handboll och bara tagit det lugnt. Gillar inte söndagar. Man lider nästan hela dagen eftersom att det är skola i morgon och det innebär upp tidigt.
Ska ta och käka snart och efter det tror jag det blir lite knäckbak!

Ur arkivet, jag och Moa i somras. Total-älskar denna bilden!

/ ellen

6 - En blogg jag läser varje dag.



Klicka på bilden för att komma till Peo's blogg. Ni kommer inte ångra er!!

/ ellen

Mobilblogg -bilen

Sitter i bilen på väg till Skåne för att spela sm steg 3, woho!
Taggaaaaaaaa bruds

/ Julia


5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.




Är i stort sätt inne på båda sidorna varje dag!

Sitter just nu och glor in i min datorskärm, samtidigt som tv:n är på. Väntar på att Elise ska komma hit, hon ska nana här i natt. Kommer bli supermysigt!
I morgon är det match mot Kropps i Udevalla. Sen vidare till min moster och morbror i Göteborg som har "kalas". Längtar!!

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll gott folk!

/ ellen

Back in time


Blev lite inspirerad av ellen när hon la upp lite gamla bilder. Kände att jag också var lite tvungen att göra det, haha..
Det här är i alla fall jag och Alice i början av sjuan, gisses amalia..

tidsinställt

/ julia

Lipsill

Sitter och lipar till filmen "Allt en tjej vill ha (What a girl wants)"..
Grymt bra film, rekommenderas starkt!
Ska strax lägga fram all packning på sängen då jag åker iväg på sm imorgon, wiho!
Nu ska jag gråta en skvätt till..

/ julia

Torsdag 8:e december


söta små osminkade sommar tjejer

Saknar sommarlovet, nu längtar jag efter jullov kan jag lova!
Känslan man har på torsdag kväll då alla inlämningar och läxor är gjorda, gash love it!!
Nu gäller det bara att överleva nästa vecka som är sista riktiga skolveckan, sen är det loooooov! <3<3<3<3<3
Btw, så snöar det just nu! NU MÅR JAG BRA, LOVELIFE.
Vet inte om ni bryr er, men idag stannade jag kvar efter skolan i väntan på Moa som slutade en timme senare än mig. Efter en timme får jag ett sms där hon undrar var jag är så visar det sig att hon redan gått hem till sig haha, smarta tjejer. Så jag pallrade mig iväg till Mosen och därifrån gick vi genast ner till torget i hopp om att hitta lite julklappar osv. Jag hittade en del och vi fick även smaskat i oss varsin stor maffig kebabtallrik, mums!

godnatt /julia

4 - En gammal bild.


Moa och jag
Första bilden jag tog med denna datorn.. Hahahahahaha, så himla töntiga var vi då! Jag hade lösnaglar och allt, haha.. LAME.

/ ellen

Ten more science stunts for parties



Riktigt tufft, kanske ska ta och testa någon gång? haha

/ ellen

3 - Tio sanningar om mig.

1. Jag stör mig grymt mycket på folk som inte kan skilja på "enda", "ända", "en" och "än" - HAHA!
2. Jag har grymma vänner.
3. Jag trivs i min klass och på min skola.
4. Att fota är något av mina största intressen.
5. Jag saknar handbollen så det gör ont.
6. Jag kopplar nästan alltid sjukhus med operation, lägg märke till alltid.
7. Jag bjuder ganska mycket på mig själv, fular mig på bilder, är allmänt efterbliven osv.
8. Jag vill ha min gamla Sony Ericsson mobil istället för min iPhone atm.
9. Jag bodde i Jörlanda innan vi flyttade till Stenungsund, vilket var för ca 7 år sen.
10. Jag hittar/blir tipsad om en bra låt, lyssnar sönder den - alltså lyssnar om den hur många gånger som helst i flera dagar tills jag tröttnar och orkar inte med den mer. Så är det med alla låtar jag tycker är bra och faller för direkt.



Vet att ni älskar mina feta ego-cam-bilder.

/ ellen

twinkle twinkle little star








Fick världens fnatt när jag kom hem och såg att mamma hade hängt upp min stjärna i fönstret. Tog massvis med bilder!
6 december, 18 dagar kvar till jul. Längtar håret av mig! Dock inte mycket snö. Knappt ingen alls? Får hoppas att det kommer några dagar innan jul, skulle vart fruktansvärt mysigt!
Som Julia redan har sagt, så har vi himla massa grejer att göra i skolan nu. Inlämningar, betyg och massa annat. Uppdaterar när vi kan, som sagt!

/ ellen

2 - En person som betyder mycket för mig.





Stenungsunds HK F97

-

Inget svar på om ni ville se årets önskelista så jag tar väl det som ett nej..
Något ni vill veta av på bloggen? tipsa oss!

btw, sjukt mycket i skolan nu när betygen ska sättas osv.. men jag bloggar när jag hinner..

so long
/j

1 - Fem bilder som gör mig glad.


1. Den kvällen när Jocke, Alice, Moa, Matilda, Julia, Erik och Arvid var hemma hos mig och vi sov i uterummet. Underbart mysigt!


2. Hawaii med båda 8:orna - Matilda lär sig gå med stavar!


3. Kroatien! Sommar, värme och mysigt folk.


4. Photoshoot med Elise och Moa. Bilderna blev rå-fräna!


5. Dagen jag gjorde dreads. Ångrar mig inte för en sekund!

/ ellen

intressant

Hej! Känner att jag inte orkar uppdatera så mycket just nu.. Men för att jag inte ska lägga av helt så kommer jag köra på en klassiker.

1 - Fem bilder som gör mig glad.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En gammal bild.
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig.
13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 - En sång som får mit att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 - En bild på mig och ett syskon.
28 - En bild på mig och min kompis när vi var yngre.
29 - En bild på min och min närmaste vän.
30 - En bild när jag var liten.

Börjar kanske i morgon, eller senare idag. Haha, får se hur jag gör..
/ ellen

Vem vinner?!

Vem hoppas du vinner idol 2011?

Amanda?

eller

Robin?

Tidsinställt
/ julia

Idol 2011


Moa Lignell - When I held ya

Det ryktas om att Moa Lignell åkte ur idol igår kväll.. Jag själv har inte följt idol särskilt mycket i år med tanke på att jag tränar mellan 19.00-21.00 så hinner jag inte kolla särskilt mycket.. Men jag har ändå hört en del och jag har haft Moa som favorit hela tiden, jag tycker hon har en grymt cool stil och en grymt bra röst! Riktigt tråkigt att hon åkte ut, men jag tror ändå att hon kommer bli en grymt stor artist, ser fram emot att lyssna på hennes låtar i framtiden!!

tidsinställt

kram julia

Lördag 3 december


Wiho, vilken bra dag idag!!
Dagen inleddes med vinst mot Lysekil, därefter bar det av till bollhallen för att se när min lillasyster spelade. Även de vann, göttkött! Det bästa av allt nudå, HANDBOLLS VM BÖRJAR IDAG, WIE!
Nu ska jag strax kolla på Alingsås - Redbergslid, hihi

/ julia

fredag 2 december


Äntligen fredag!!
Känner starkt behov av en riktig soft helg, men ickesanicke..
Kommer vara fullrulle hela helgen..

Fredag: - match mot kropps med f97, efter matchen är det direkt träning med a-flickorna
Lördag: - match mot lysekil med a-flickorna
Söndag: - Dubbelt träningspass ute i bollhallen

Riktigt go handbollshelg ändå måste jag säga!!
Handboll ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Nu blire att tagga för fullt inför matchen ikväll, en match jag verkligen inte vill förlora!!
Visserligen avskyr jag att förlora, all the time.. Men ikväll, nu jevlar!
Haha, en av mina sämre sidor faktiskt, riktigt dålig förlorare..
Om man så spelar ett sällskapsspel, idrotten i skolan, handbollsmatch,
träningsmatch eller bara träning..
Jag blir lika sur ändå, vinnarskalle är vad jag är, hihi..

kram julia

Första december




Första december och fortfarande ingen snö, lite besviken faktiskt..
Får hoppas på att snön kommer snart, massa, massa snö! Älskar känslan av att bara slänga sig ut i snön och äga sönder alla andra på snöbollskrig, hihi..
I morse började ju även julkalendern, klockan 7.15 satt jag som klistrad framför TV som resten av Sveriges 5 åringar gjorde, haha..
Många säger ofta "det slutade jag kolla på när jag var liten".. Men vem säger att det finns en åldergräns för julkalendern?
- inte jag i alla fall..
Jag tycker det är en mysig inledning på julen att titta på julkalendern! I alla fall om den inte är allt för tråkig..
I år tycker jag faktiskt att den verkar helt okej, även om jag bara sett ett avsnitt!
Dock har jag ingen chokladkalender, det saknar jag lite faktiskt..
För er som inte vet det så är jag laktosintollerant, vilket gör att jag inte tål allt för stora mängder choklad..
Även datumljuset tändes för första gången i morse, wie!
Nu börjar julkänslorna komma lite smått så, mys!
Håller tummarna för att snön kommer också!

juste, funderar på att starta "min önskelista 2011".. Hade tänkt lägga upp bilder osv dag för dag på en julklapp jag önskar mig.. Hur låter det? Vad tycker ni? :)

kram julia

Jätte-bebis


De är ju verkligen hur mysiga som helst!!! Men man kan ju inte komma undan från att man ser ut som en jätte-bebis, haha.. Funderar på att önska mig en i julklapp av käre tomten, hihi ♥♥♥♥
One piece ♥♥♥♥

/ julia

Halv studiedag


Sähär gick jag klädd idag i höstrusket, är det inte meningen att det ska bli vinter nu?!?
Göttkött, halv studiedag idag vare jao.. Vilket resulterade att vi slutade vid 11.20 hihi..
Jag, Marcus och Joakim drog upp till Ica för att köpa grädde med tanke på att det var pannkakor till lunch i skolan.. Haha, tjockisar vi är.. Nu har jag i alla fall precis kommit hem, efter många om och men!!
Jag som trodde att blåsten var som bortblåst (haha), men ickesanicke, självklart börjar det typ storma och regna när jag ska gå hem, lovelife..
Nu ska jag gosa ner mig i min lillasysters one piece och sedan börja plugga..

Tjolahopp!
/ julia

RSS 2.0